Standard

Sameiet

Bebyggelsen består av et kombinasjonssameie, med kjøpesenteret som en næringsseksjon, 27 boligseksjoner i 2. og 3. etasje, samt en næringsseksjon som utgjør parkeringsarealet med 17 p-plasser. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven.

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Sameiet plikter å avholde årlig generalforsamling hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Hverdagsluksus på kjøkkenet

Sigdal kjøkken har produsert kvalitetskjøkken helt siden 1950. Fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal kommune, og er vår foretrukne leverandør.

Modellen Sigdal Scala er en nett og tidløs modell, hvor frontene har en enkel ramme med slett fylling som avhengig av tilbehør vil gi ditt kjøkken et klassisk eller moderne uttrykk. Integrerte hvitevarer fra kvalitets- leverandøren Siemens sørger for et helhet-lig utseende og god funksjonalitet.

Benkeplanten er i laminat for en bestandig og varig overflate som tåler hverdagens bruk. Fargen er mørk grå, og gir en god kontrast til de lyse frontene.

Eventuelle vitrinedører leveres uten sprosser, men Sigdal tilbyr dører med sprosser om du vil oppgradere til et mer klassisk uttrykk. Både frontene og skrogene til modell Scala er svanemerket og miljø-vennlige.

Skuffene til Scala tåler høy vekt (avhen-gig av bredde på skuff) og kommer med soft-close lukking. Også dørhengslene har integrert demping for behagelig lavt støyni-vå ved bruk, og kommer fra den anerkjente produsenten Blum.

Elegant og rent om morgenen

Gi dagen en god start på det tidløse badet med lun gulvvarme og innredning fra Sigdal.

Badet får store flotte veggfliser i størrelsen 30 x 60 cm, og et mørkegrå gulv med fliser i størrelsen 30 x 60 cm, i dusjnisjen blir det mosaikkfliser av samme type som resten av gulvet for et helhetlig inntrykk.

Innredningen får skuffer som gir lett tilgang til det du trenger om morgenen. Led downlights i taket med dimmer,
samt innfelt belysning i speilet gir godt lys på badet.

Med separat WC (tilbys i de fleste boligene) har du i tillegg et eget sted å henvise gjester, og du kan ha et privat baderom uten å måtte tenke på eventuelle besøkende.

Overflatene

En varm, men likevel lys og inviterende eikeparkett legges i alle boligene, standard er 3 stavs, mens leilighet 308 og 309 får 1 stavs parkett, begge med samme gode finish.

Langs gulvet legges eikelister av høy kvalitet som tåler hverdagens bruk. Veggene males i fargen Bomull, og harmonerer godt med gulv, listverk, kjøkken og vinduskarmer.

Morgendagens muligheter med tv og bredbånd i verdensklasse

Med Altibox som leverandør av TV, bredbånd og telefon, får dere full frihet. Du bestemmer selv hvor raskt bredbånd du ønsker i din bolig, om du vil ha bare noen av produktene, eller alt sammen. Altibox har satt sammen noen pakker med fast månedlig kostnad.

Med fiber fra Altibox har sameiet så høy kapasitet, at alle får stabilt og raskt nett, selv når flere skal strøm-me, spille og se TV samtidig. Hver leilighet får sin egne dedikerte fiberoptiske linje inn i boligen, som gir deg full utnyttelse av strømmetjenester som Netflix, HBO, Youtube, sky-tjenester eller spill. Det er også like god hastighet ut som inn på linjen, spesielt viktig hvis du arbeider med hjemmekontor og skal sende filer til kolleger eller samarbeidspart-nere.

Med Altibox TV får du tilgang til film, TV, radio, apper og alt annet du kan ønske deg. Og best av alt, med skyløsningen kan du se TV på nettbrett selv når du ikke er hjemme. Filmer og serier kan lagres lokalt, slik at du kan se de på nettbrett når du pendler, er på ferie eller på hytta. Les mer på altibox.no/boligselskap/tv.

Altibox 50 kr. 399,- pr. mnd (50/50 mbit/s)
Altibox 300 kr. 599,- pr. mnd (300/300 mbit/s)
Altibox 500 kr. 699,- pr. mnd (500/500 mbit/s)
Altibox 1000 kr. 899,- pr. mnd (1000/1000 mbit/s)

Prisene er aktuelle på tidspunktet for trykking av prospektet, men kan endres av Altibox som følge av prisregulering eller endringer av produkttype, eller liknende.