En enkel hverdag med rom for glede

Over det nye og moderne Vikersund Nærsenter finner du 27 nybygde og praktiske leiligheter.

I og med at leilighetene er ferdig bygget, kan du gå på visning i alle leilighetene før du finner den som passer deg, og ved et kjøp flytte inn kort tid etter dette.

Bygget vil inneholde:
14 stk 2-roms fra 46-57 kvm
12 stk 3-roms fra 66-94 kvm
1 stk 4-roms leilighet på 144 kvm

Leilighetene ligger i 2. og 3. etasje, inntrukket og skjermet fra fasaden til Nærsenter i 1. etasje. Det vil være adkomst fra kjøpesenteret via heis eller trapp, samt fra gateplan på nordsiden av bygget og fra p-plassene via takterrassen over nærsenteret.

Leilighetene får private balkonger, de mot nord blir innglasset. I tillegg vil leilighetseierne få et felles opparbeidet uteareal med utemøblement på taket av kjøpesenteret.

Strandpromenaden er et trygt og godt sted å slå seg til ro. Her er det rom for akkurat det du måtte ønske å fylle ditt nye hjem med. Kanskje får du hyppige besøk av søte små barnebarn på gjesterommet?

En tid for alt, en tid for deg.

Liker du å pynte hjemmet til middagsselskaper med gode venner? Eller er du kanskje av typen som trives best i eget selskap med P4 på radioen? Strandpromenaden kan tilby noe for enhver smak, enten du liker å skravle med naboene på kafeen borti gata, eller gå lange turer langs fjorden og se på fuglelivet. Den som kjøper leilighet her vil kunne glede seg over den umiddelbare nærheten til både servicetilbud og natur, og roen ved å bare bo i et hjem uten å måtte tenke på vedlikeholdet som følger med et hus.